Trouwjurken voor bruiden met kleine kisten

Net zoals er verschillende jurkensilhouetten zijn die verschillende lichaamsvormen flatteren, zijn er ook bepaalde jurkstijlen en decolletés die visueel geschikter zijn voor degenen die meer petite zijn. Of je nu wat volume wilt toevoegen of een flatterende stijl zoekt, hier zijn de beste stijlen voor kleinere bruiden

Sweetheart halslijn

Als het gaat om het accentueren van je buste, is de vorm van de klassieke sweetheart halslijn het meest flatterend omdat het rondingen, volume en definitie creëert.

Diepe halslijnen

Hoewel ze ook pronken met een volledige buste, is er een soort chique gratie die dames met een kleine bovenlijf kunnen uittrekken met een diepe halslijn. Bovendien kun je ook accessoires maken met een lange (zoals een lariat) ketting – het ziet er misschien een beetje ongemakkelijk uit tussen een diep decolleté.

Hoge halslijnen

Een halterjurk met hoge hals haalt de aandacht weg van de buste en trekt de aandacht naar de schouders en nek (perfect voor bruiden met strakke schouders) terwijl je de illusie krijgt van een vollere buste. Het kiezen van een jurk met ingewikkelde kanten details op de bovenlichaam helpt ook om een goed gewaardeerd volume naar de buste te brengen.

Van de schouder af

Breng de aandacht naar je schouders en sleutelbeen met dit sierlijke, vrouwelijke silhouet. De geliefde halslijn en kanten details zijn een huwelijk dat in de hemel is gemaakt voor dames met een kleine bovenlijf, die dit met gemak kunnen doen.

Published
Categorized as MODE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *