Hoe u thuis kunt genieten van mode zonder geld uit te geven

Manieren om cabinekoorts en verveling te verlichten, kunnen voor velen een uitdaging vormen.

Online winkeltherapie is misschien een optie, maar als je weinig geld hebt, zijn er andere manieren om mode te waarderen zonder een cent uit te geven.

Een handvol modemerken heeft tentoonstellingen en compilaties samengesteld waar u gratis online van kunt genieten. Mode gaat tenslotte niet alleen over het consumeren van meer kleding. Het is ook een vorm van kunst die iedereen kan gebruiken om zijn creatieve kant te uiten.

Neem deel aan een dialoogsessie met Prada

Onder de titel Prada Possible Conversations, wordt deze dialoog (tussen verschillende mode-insiders, creatieven en het publiek) aangevoerd door het Italiaanse modemerk en zal het verschillende onderwerpen behandelen, waaronder mode, kunst, architectuur, film, filosofie, psychologie en literatuur.

Elke sessie wordt live uitgezonden op Prada’s Instagram, waar vragen door het publiek kunnen worden gesteld en door de hosts kunnen worden beantwoord.

Ontdek de digitale programma’s van Louis Vuitton

Louis Vuitton Foundation publiceert drie keer per week digitale inhoud – woensdag, vrijdag en zondag (CEST) – op haar Facebook-pagina en YouTube-kanaal. Hierdoor kunnen zijn volgers vanuit hun luie stoel kunst ontdekken en ervan genieten.

Eerdere acts waren onder meer een tentoonstelling getiteld Observatory of Light van de Franse kunstenaar Daniel Buren en een voorstelling geregisseerd door de Franse cellist Gautier Capucon.

Stem af op de praktische workshops van Loewe

Als je een fan bent van alle praktische dingen, dan is de serie workshops van dit Spaanse modemerk iets voor jou. De Loewe en Casa-workshop betrekt enkele van zijn artistieke medewerkers om te praten over en verschillende soorten vakmanschap te demonstreren, variƫrend van metaalwerk en weven tot meubelmakerij en houtbewerking.

Regelmatige workshops worden elke vrijdag, zaterdag en zondag live gestreamd op het Instagram-account van het merk, met extra sessies op geĆÆmproviseerde dagen.

Published
Categorized as MODE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *