Coolste outfits gedragen door Kwon Nara

Krachtige pasvorm in roze

We wisten nooit dat we een powerpak in suikerspinroze nodig hadden tot het moment dat we deze outfit zagen. In de eerdere afleveringen wordt de serie opnieuw geïntroduceerd in het personage van Kwon Nara na een sprong van zeven jaar en ze is gekleed in dit pastelroze broekpak met een witte blouse eronder.

Een pastelkleurig pak ziet er bijzonder opvallend, experimenteel en opvallend uit. Kies voor een eigentijds oversized silhouet voor de jas en een relaxte broek met wijde pijpen voor een moderne look.

Chique rokpakken

Gekleed in een lange grijze geruite blazer met een bijpassende knielange rok met een asymmetrische zoomlijn, zag Kwon Nara er verfijnd en vrouwelijk uit terwijl ze door de straten van Itaewon wandelde. Chique en verstandig voor de dagelijkse negen-tot-vijf, dit ensemble ziet er geweldig uit in combinatie met een stevige enkellaars of een paar gepolijste loafers

Vrouwelijk maatwerk

Het personage van Kwon Nara droeg tijdens de serie veel maatpakken. Dit moeiteloze ensemble combineert een grijs colbert met dubbele rij knopen, een bijpassende slim-fit broek en een klassiek wit overhemd en inspireert ons om onze tenen verder te dompelen in de wereld van goed passende broekpakken. Een geruit pak, zoals dit nummer op haar te zien is, heeft het charisma van een stijlvolle, zelfverzekerde meisjesbaas.

Published
Categorized as MODE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *