Voorraadtankzwembaden zullen populairder zijn dan ooit

In plaats van een ton contant geld te laten vallen om deze zomer een paar uur koel te blijven, kunt u het bescheiden, maar veel goedkopere, gegalvaniseerde voorraadtankzwembad overwegen (ook bekend als een “watertrogzwembad”) . Deze goedkope nietjes op de boerderij waren oorspronkelijk ontworpen als drinkbakken voor vee, dat klopt. Maar dat maakt deel uit van hun country-chique aantrekkingskracht. Tegenwoordig duiken er voorraadtankzwembaden op in achtertuinen in het hele land, waardoor ze de aanhankelijke titel van “hillbilly-hot tubs” krijgen. Ze hebben wat onderhoud nodig, maar het is niet moeilijk om veelvoorkomende problemen met de voorraadtankpool te vermijden.

Ze zijn ook gemakkelijker in te stellen. Als u eenmaal een relatief vlak gebied in uw tuin heeft gekozen, hoeft u het alleen maar af te sluiten, uw voorraadtankzwembad neer te ploffen en misschien een pomp toe te voegen, waardoor het gemakkelijker te vullen en schoon te maken is.

Het bad onderhouden is ook niet zo moeilijk. Laat hem na gebruik gewoon leeglopen, of maak je leven nog makkelijker met een filter.

We gebruiken een bovengrondse zwembadpomp / filter. We voegen zo nodig chloor toe, net als een gewoon zwembad / spa. Ik test het dagelijks met de zwembadstrips en, ik schok het een keer per week – zo gemakkelijk! Als het te funky wordt, is het gemakkelijk af te tappen en opnieuw te vullen.

En hoewel we helemaal weg zijn van het uiterlijk van het standaard gegalvaniseerde metaal – zo rustiek-chic – kunt u er ook voor kiezen om het uiterlijk van het zwembad aan te passen of te verbeteren om de stijl van uw huis aan te vullen. Sommige eigenaren van een voorraadtankzwembad voegen omringende rotstegels toe om ge├»mproviseerde vloeren te bieden, terwijl anderen uitgeven aan premium houten dekken en gevelbeplating.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *