Hoe een kinderkamer te versieren

Kinderen brengen veel tijd door in hun slaapkamer: slapen, spelen en werken. Om de kinderkamer te versieren, moet u in gedachten houden dat de ruimte een weerspiegeling is van hun kleine persoonlijkheden. Als u de slaapkamer van uw kind wilt opknappen, ook al is het een likje verf, kleurrijke opbergoplossingen of manieren om de kamer een beetje helderder te maken, kunnen de kosten snel oplopen.

Laten we eens kijken naar een aantal stijlvolle, praktische en leuke decoratie-ideeën waar uw kinderen van alle leeftijden dol op zullen zijn en die gemakkelijk in uw zak passen.

Om een kamer te creëren die met het kind meegroeit, moet je het ruimte geven om met de tijd mee te evolueren. Gebruik een neutraal en elegant kleurenschema, blijf bij twee of drie tinten en overweldig de kamer niet met felgekleurde verf om de kinderkamer te versieren. Maak het leuk met het favoriete stripfiguur van uw kind.

Ga voor een gelaagde aanpak, in plaats van naar de kamer als geheel te kijken, verdeel het in verschillende lagen en pak ze allemaal afzonderlijk aan: de accessoires, speelgoed en andere mooie toevoegingen. Ze bieden u ook de gemakkelijkste manier om de slaapkamer periodiek op te frissen zonder de bank te verslaan. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig wat op superhelden geïnspireerde bedden toevoegen aan een redelijk verfijnde kamer om het een grillige uitstraling te geven.

Als u op zoek bent naar een flexibele slaapkamer die meegroeit met de kleine, vul dan de kamer niet met een kinderkamerdecor. Op dit moment ziet een raceautobed of een sprookjesachtig bed met een prinsesthema er geweldig uit, maar al snel zal de nieuwigheid verdwijnen en zal uw kind het saai vinden.

Investeer in een bed van goede kwaliteit dat indien nodig kan worden omgevormd tot tienerbedden!

Maar wat hun leeftijd en voorkeuren betreft, kunt u wat lakens en kussenslopen met Disney-prinses-thema toevoegen. Deze kunnen in de loop van de tijd worden verwisseld wanneer de kinderen zich vervelen en de decoratie kan een frisse nieuwe look krijgen.

Volg een vergelijkbare aanpak voor speelgoed, behang en posters die de sfeer van de kamer direct en zonder veel poespas zullen transformeren.

Houd de dingen op hun hoogte om uw kinderen te helpen georganiseerd te blijven. Kastopslag, banken, boekenrekken enz. Zullen allemaal vaker worden gebruikt als kinderen er gemakkelijk bij kunnen.

De meeste handwerk- en hobbywinkels verkopen een additief aan verf waardoor het in het donker kan gloeien.

Probeer het zonnestelsel op het plafond van de kamer te schilderen. Dit zal helpen om ze snel in slaap te brengen.

Verwijderbare muurtransfers zijn gemakkelijk verkrijgbaar en betaalbaar, noem ze tijdelijke muurtatoeages. Laat uw kind deze gebruiken om zijn kamer op zijn eigen manier in te richten en u weet dat u later niets hoeft te repareren.

Hang afbeeldingen / eigen kunstwerken van uw kind op, van touwtjes voor een raam of langs de muur.

Kinderkamer moet goed verlicht zijn.

In plaats van die speelgoeddozen te kopen, gebruikt u een paar coole rieten manden of zelfs een boekenplank aan de muur voor opslag en weergave.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *